Over ons

BOUBEEK IN HET KORT

Boubeek is in 2001 door Hein van Beek opgericht. Van Beek is een daadkrachtige creatieve ontwikkelaar, die eigenlijk al zijn hele leven schrijft, schetst en organiseert. Na zijn afgeronde studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit (Rotterdam) startte hij zijn loopbaan bij de Koninklijke Nedlloyd. Het verbinden van mensen met elkaar, het leggen van contacten, het versterken van posities, was, en is nog altijd, de rode draad. Boubeek werkt internationaal, met de nadruk op projecten in West-Europa. Het Boubeek-team is goed opgeleid (universitair en HBO+). Kennis die niet aanwezig is, wordt nauwkeurig ingekocht.

Boubeek heeft stageplekken beschikbaar (MBO en HBO). Regelmatig worden studenten met studieproblemen door Boubeek bijgeschoold en geënthousiasmeerd hun studie weer op te pakken. Zo krijgen zij weer grip op het leven en een betere kans op de arbeidsmarkt.

Het adres van Boubeek is Oosterlaan 1a, 8011 GA, Zwolle. Hein van Beek is telefonisch te bereiken op +31 (0)6 22 19 57 24. Het e-mail adres info@boubeek.nl.

VERS IN DE PERS (juni 2019)

in nummer 26 van EW Elsevier Weekblad werden 8 vragen gesteld aan Hein van Beek

VERS IN DE PERS (augustus 2018)

in nummer 33060 van De Gooi- en Eemlander werd een interview met Hein van Beek gepubliceerd in de bijlage Zomertijd!